Utsending av materiell

Her følger kort informasjon om utsendinga av materiellet til rein tekst 2011/12.

I dag ble bøkene levert fra trykkeriet og allerede i morgen starter pakkingen av årets rein tekst materiell. Tollpost henter og leverer direkte til skolene. Dessverre har produksjonen av lydbøkene blitt noe forsinket, og de blir ikke levert fra trykkeriet før fredag 14. oktober. Dere som har bestilt lydbøker vil få de ettersendt i posten. Vi beklager forsinkelsen og de ulempene dette kan skape for dere.

Allerede nå ligger det mye ny informasjon ute på våre hjemmesider, og mer vil komme i de nærmeste dagene. Det følger med en kortversjon av lærerveiledningen i materiellet dere vil få tilsendt. Hele lærerveiledningen, som inneholder langt flere oppgaver, vil bli publisert neste uke.

Vær oppmerksomme på at dere kan bestille gratis forfatterbesøk. I lærerveiledningen står det hvordan dere går frem for å få besøk. Merk at det er bare de 20 første besøkene som er gratis, så her gjelder det å være raskt ute.

Det er fint hvis dere viser frem materiellet til andre på skolen som kan ha interesse av det. Vi har fremdeles gratis materiell igjen som kan bestilles ved å kontakte oss på les@foreningenles.no.