Becca Fitzpatrick

Fitzpatrick er 33 år og var avganselev ved Bringham Young University i 2001. I 2003 startet hun på ett skrivekurs, her begynte hun på ungdomsromanen "Fallen engel " en best selger i New York Times. Vi har hentet utdrag fra boken hennes "Fallen engel" utgitt på Gyldendal.

Fallen engel
Av Becca Fitzpatrick
Oversatt av Jan Chr. Næss
Gyldendal

Om Fallen engel:
Den internasjonal bestselgeren Fallen engel kan karakteriseres som romantisk fantasy. Mange vil se likheter med twilight-universet, men i stedet for å bruke vampyrer, bruker Becca Fitzpatrick englemytene. Fallen engel er første bok i en serie.

Handlingen:
Nora faller viljeløst og absolutt mot bedre vitende for den mystiske Patch – gutten med det hånlige smilet, det gjennomborende blikket og den ubehagelige evnen til å vite hva hun tenker og hvor hun er til enhver tid.

Plutselig befinner hun seg i et kaos av farlige situasjoner og uforklarlige hendelser – den urgamle kampen mellom de udødelige. Patch er en fallen engel som ønsker å bli menneske. For å redde ham og gi ham vingene tilbake, må hun ofre seg selv. Men vil han la henne gjøre det? Nora vet snart ikke hvem hun kan stole på. Hun skjønner at hun må velge: Enten gi opp motstanden og bli hans, eller komme seg så langt unna som bare mulig. Men når sannheten om Patch begynner å gå opp for henne, er det for sent å snu … (Gyldendal.no)

Forfatteren forteller om boken: her

På nett:
Om forfatteren:her
Om bøkene:her 
Om engler:her

Boktips:
Laini Tayler: Mørkets engel
Steffen Sørum: Dødsengler
Simone Elkeles: Perfekt kjemi