Ny daglig leder i Foreningen !les

Silje Tretvoll (41) er ansatt som ny daglig leder i Foreningen !les. Hun tiltrer i stillingen 2. mai. Tretvoll kommer fra stillingen som markedssjef og en av tre i Forlaget Oktobers ledergruppe.

Skrevet januar 27, 2017 i Nyheter, Presse Legg inn kommentar

Leder: Silje Tretvoll er ansatt som ny daglig leder i Foreningen !les. Foto: Finn Ståle Felberg.

Leder: Silje Tretvoll er ansatt som ny daglig leder i Foreningen !les. Foto: Finn Ståle Felberg.

Pressemelding fra Foreningen !les 27. januar 2017

Tretvoll har jobbet i Forlaget Oktober i 13 år og ser frem til å ta fatt på lederjobben i Foreningen !les.

– Foreningen !les har et viktig samfunnsoppdrag, å fremme lesing, økt leseengasjement og interesse for litteratur i alle aldersgrupper og i alle samfunnslag. Jeg vil arbeide for at barn og unge skal få økt kunnskap om ulike litterære sjangre og uttrykk, sier Tretvoll.

– Å bidra til å åpne veien inn til litteraturen for andre mennesker, ser jeg på som en ytterst meningsfull oppgave. Det er et humanistisk og et demokratisk prosjekt jeg har stor tro på. Jeg gleder meg til å jobbe for å sette lesing på dagsorden og til å lede engasjerte og dedikerte kunnskapsarbeidere, legger hun til.

Styret i Foreningen !les er begeistret over å ha fått en så kompetent ny daglig leder.

– Silje kjenner bransjen svært godt, har et godt nettverk og er kjent som en drivende dyktig og involverende leder. Hun brenner for bøker og lesing, og vil med sin bakgrunn tilføre Foreningen !les ny kompetanse og nye perspektiver, sier styreleder Wegard Harsvik.

Kontakt:
Wegard Harsvik
Styreleder i Foreningen !les
Tlf.: 478 93 214

Ole I.B. Storø
Informasjonsansvarlig i Foreningen !les
Tlf.: 480 03 448
Epost: ole@foreningenles.no

Om Foreningen !les
Foreningen !les er en ideell medlemsorganisasjon som ble etablert i 1997, og blant Norges fremste formidler av litteratur til barn, ungdom og voksne. www.foreningenles.no