Nyheter

Kunngjøring av årsmøtet 2019

I henhold til Foreningen !les sine vedtekter kunngjøres det med dette at ordinært årsmøte er satt til mandag 13. mai kl. 13-15. Årsmøtet vil finne sted i rom 202 på Kulturhuset Sentralen i Øvre Slottsgate 3 i Oslo.

Les mer

!lesespalte: Maja Lunde

Det er sommer, bokår og lesetid. I sommerukene vil vi publisere korte intervjuer med forskjellige folk om bøker og lesing. Gjest denne uka er forfatter Maja Lunde.

Les mer

!lesespalte: Per Magnus Finnanger Sandsmark

Det er sommar, bokår og lesetid. I sommarvekene vil vi publisere korte intervjuer med forskjellege folk om bøker og lesing. Gjest denne veka er direktør i Nynorsk kultursentrum, Per Magnus Finnanger Sandsmark.

Les mer

!lesespalte: Kristin Ørmen Johnsen

Det er sommer, bokår og lesetid. I sommerukene vil vi publisere korte intervjuer med forskjellige folk om bøker og lesing. Først ut er Stortingsrepresentant og leder i Familie- og kulturkomiteen, Kristin Ørmen Johnsen.

Les mer

Påmelding til høstens aksjoner 2019

Har du husket å melde deg på Foreningen !les sine aksjoner for neste skoleår? Det er fortsatt mulig å bli med på Bokslukerprisen på 6. trinn, tXt-aksjonen i ungdomsskolen og Rein tekst i videregående skole.

Les mer

Bøker til sommerferien!

Lurer du fortsatt på hvilke bøker du skal lese i sommer? Her er noen utvalgte boktips til deg fra oss i Foreningen !les. God sommer!

Les mer