Nyheter

Kunngjøring av årsmøtet 2019

I henhold til Foreningen !les sine vedtekter kunngjøres det med dette at ordinært årsmøte er satt til mandag 13. mai kl. 13-15. Årsmøtet vil finne sted i rom 202 på Kulturhuset Sentralen i Øvre Slottsgate 3 i Oslo.

Les mer

Faglig fredag fra Foreningen !les

Et par fredager i måneden vil Foreningen !les slippe nyhetsbrevet, Faglig fredag. Her kommer vi til å presentere faglig påfyll og forskning om lesing, litteratur og formidling. Meld deg på!

Les mer

Ungdommens kritikerpris: Kven av desse er best?

Forfattar, kritikar og kulturjournalist i Vårt Land, Alf Kjetil Walgermo, ser i denne artikkelen nærare på bokåret 2023 og særleg dei fire nominerte bøkene til Ungdommens kritikarpris 2024. Teksten er basert på eit føredrag Walgermo heldt på lærarseminaret 1. februar.

Les mer

Foreningen !les: Kunngjøring av årsmøtet 2024

I henhold til Foreningen !les sine vedtekter kunngjøres det med dette at ordinært årsmøte er satt til onsdag 22. mai kl. 14-16 i Produksjonsrom 1 på Sentralen i Oslo. Detaljert informasjon kommer nærmere årsmøtet.

Les mer

Månadens bøker i januar

Her er eit utval bøker vi har lese i januar 2024. Du vil finne skjønnlitteratur og sakprosa, og bøker for barn, ungdom og vaksne.

Les mer