Boklister og påmelding til leseaksjoner

Her kan du se boklistene til Foreningen !les sine aksjoner for neste skoleår, og finne påmeldingsskjemaer for Leseskogen, Bokslukerprisen, tXt-aksjonen og Rein tekst.

Skrevet juni 9, 2016 i Barneskole, Bibliotek/lærer, Lærer ungdomsskolen, Lærer videregående, Nyheter 7 kommentarer

Bokliste til Bokslukerprisen

Påmelding (inkludert Leseskogen) her

Nettlogo_Panser

Bokliste til tXt-aksjonen

Påmelding her

LOGO_REIN_TEKST_farger_uten_aarstall

Bokliste til Rein tekst

Påmedling her

Ta kontakt med Ole IB Storø, ole@foreningenles.no, tlf 941 29 000, dersom noe er uklart eller du har spørsmål.

logo_!les_rød_KVADRATISK

7 kommentarer på “Boklister og påmelding til leseaksjoner

1. Hei.

Er det for seint å melde min klasse på den nynorske leselystkampanjen. Fikk høre om denne i fjor da vi hadde besøk av nynorsksenteret, men kunne ikke finne noe info her. Kanskje for dårlig å leite!!! Hadde vært flott å delta.

Mvh Ragnhild Iversen

• Hei! Det er dessverre tomt for Faktafyk. Det kommer et nytt blad i januar/februar 2017, men det blir begrenset opplag for 9. trinn. Økonomiske hensyn gjør at vi må være selektive.
      Ole