Påmelding til leseaksjonar neste skuleår

Bokslukarprisen på 5. og 6. trinn, og tXt-aksjonen i ungdomsskulen, er dessverre fullteikna. Det er framleis mogleg å melde seg på Leseskogen på 1. og 2. trinn, og Rein tekst i vidaregåande skule.

Skrevet september 7, 2018 i Barneskole, Bibliotek/lærer, Lærer ungdomsskolen, Lærer videregående, Nyheter Legg inn kommentar


Leseskogen er eit nettbasert lesestimuleringsprosjekt for elevar på 1. og 2. trinn. Målet er barna skal få positive og hyggelege leseopplevingar dei første skuleåra. Påmelde klassar får tilgong til boktips, digitale diplom og ein nyskriven høgtlesingshistorie som blir publisert hausten 2018.

Les meir om Leseskogen her
Registrer deg på Klassesida her


Bokslukarprisen
er ein leselystpris på mellomtrinnet. Den har tidlegare vore forbeholdt elevar på 6. trinn, men frå neste skuleår åpnar vi også for påmelding for 5. trinn. Aksjonen er fullteikna.

Les meir om Bokslukarprisen her
Boklista her


tXt-aksjonen
er Noregs største og eldste leseaksjon i ungdomsskulen. Aksjonen inneheld ein antologi med utdrag frå nyare norske og omsatte skjønnlitterære ungdomsbøker.
Aksjonen er fullteikna, men vi har et lite restopplag igjen. Ta kontakt med ole@foreningenes.no.

Les meir om tXt-aksjonen her
Boklista her


Rein tekst
er ein aksjon i vidaregåande skole. Den inneheld ein antologi med utdrag frå nyare norske og omsatte bøker innen ulike sjangrar. I Rein tekst er det både skjønnlitteratur og sakprosa.

Les meir om Rein tekst her
Påmelding her
Boklista her