Påmelding til leseaksjonar neste skuleår

Det er framleis mogleg å melde seg på Leseskogen på 1. og 2. trinn, Bokslukarprisen på 5. og 6. trinn, tXt-aksjonen i ungdomsskulen og Rein tekst i vidaregåande skule. Aksjonane blir som regel fullteikna, så det gjeld å vere kjapt ute.

Skrevet mai 22, 2018 i Barneskole, Bibliotek/lærer, Lærer ungdomsskolen, Lærer videregående Legg inn kommentar


Leseskogen er eit nettbasert lesestimuleringsprosjekt for elevar på 1. og 2. trinn. Målet er barna skal få positive og hyggelege leseopplevingar dei første skuleåra. Påmelde klassar får tilgong til boktips, digitale diplom og ein nyskriven høgtlesingshistorie som blir publisert hausten 2018.

Les meir om Leseskogen her
Registrer deg på Klassesida her


Bokslukarprisen
er ein leselystpris på mellomtrinnet. Den har tidlegare vore forbeholdt elevar på 6. trinn, men frå neste skuleår åpnar vi også for påmelding for 5. trinn.

Les meir om Bokslukarprisen her
Påmelding her
Boklista her


tXt-aksjonen
er Noregs største og eldste leseaksjon i ungdomsskulen. Aksjonen inneheld ein antologi med utdrag frå nyare norske og omsatte skjønnlitterære ungdomsbøker.

Les meir om tXt-aksjonen her
Påmelding her
Boklista her


Rein tekst
er ein aksjon i vidaregåande skole. Den inneheld ein antologi med utdrag frå nyare norske og omsatte bøker innen ulike sjangrar. I Rein tekst er det både skjønnlitteratur og sakprosa.

Les meir om Rein tekst her
Påmelding her
Boklista her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *