Utlysning: Vi søker ungdommer til årets nominasjonsjury

Går du på ungdomsskolen og ønsker en utfordring? Uprisen søker fem elever fra hele landet som skal nominere fem bøker til Uprisen 2019.

Skrevet november 6, 2018 i Bibliotek/lærer, Lærer ungdomsskolen, Nyheter Legg inn kommentar

Vant: Thomas Enger vant Uprisen 2018. Nå kan du være med å bestemme hvem som skal bli nominert til Uprisen 2019. Da må du søke om å være med i nominasjonsjuryen. Her er Enger på scenen sammen med storjuryen under utdelingen på Lillehammer i mai. Foto: Vibeke Røgler/Foreningen !les.

Søknadsfrist er 20. november 2018.
Søknad (og spørsmål) sendes til bjarte@foreningenles.no

Vi leter etter…
Entusiastiske ungdommer med interesse for litteratur.

Nominasjonsjuryens oppgave
… er å lese alle anmeldelsene på uprisen.no grundig, og sammen nominere de 5 bøkene som er best likt. Du skal ikke nominere dine favorittbøker, men bøkene som du mener er best likt på uprisen.no. Du skal altså ikke lese bøkene, men anmeldelsene. Det vil være ca. 1000 anmeldelser som skal leses og vurderes (ca. 400 sider).

Nominasjonsjuryen møtes i Oslo onsdag 23. januar 2018. Her vil du møte fire andre engasjerte og forberedte ungdommer. Møtet ledes av en fra Foreningen !les. Etter møtet filmer vi juryen som selv annonserer de fem nominerte. Deretter avslutter vi med middag.

Møtet starter ca. kl. 10 og vi avslutter senest kl. 18. Jurymedlemmene får en bokgave og en attest. Alle reiseutgifter blir dekket. Vi oppfordrer gutter til å søke.

Klikk på lenka under for utlysning og søknadspapirer:

Utlysning-nominasjonsjury2018_19

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *