Samtale om årets beste bøker!

Juryen til Ungdommens kritikerpris har lest seg gjennom det skjønnlitterære bokåret 2018. Vi avslører nominasjonene og inviterer Bragejuryen til samtale på Litteraturhuset i Oslo tirsdag 13. november klokken 1900. Hva er årets beste og mest interessante bøker?

Skrevet november 8, 2018 i Nyheter, Presse Legg inn kommentar

Samtale: Thomas Espevik leder en samtale mellom Ida Vågsether (t.v.) og Merete Røsvik på Litteraturhuset om nominerte til Ungdommens kritikerpris og Brageprisen.

Thomas Espevik (BLA) leder samtalen mellom Ida Vågsether (Kritiker og medlem av årets jury til Ungdommens kritikerpris) og Merete Røsvik (Kritiker og medlem av årets Bragejury).

Juryene til Brageprisen og Ungdommens kritikerpris har det til felles at de skal nominere årets beste skjønnlitterære utgivelser for voksne. Bragejuryen nominerer fire titler. Og juryen til Ungdommens kritikerpris nominerer åtte titler. Selv om oppgaven er den samme, har det aldri skjedd at juryene har endt opp med lik liste.

Vi spør: Hvilke bøker er årets beste? Hva overrasket juryene? Hvilke bøker skapte mest engasjement og høyest temperatur? Hvilke bøker vil bli stående igjen? Er det noen tydelige tendenser blant årets bøker?

Arrangementet finner sted i Kjelleren på Litteraturhuset i Wergelandsveien 29 i Oslo tirsdag 13. november klokken 1900.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *