Påmelding til Rein tekst 2020/21

Vi har nå åpnet for påmelding til Rein tekst i videregående skole for skoleåret 2020/21. Alle påmeldte får en antologi med utdrag fra nyere norske og oversatte bøker innen skjønnlitteratur og sakprosa.

Utdragene skal gi elevene smakebiter på et bredt utvalg av litteratur innen ulike sjangre, og motivere elevene til å lese hele bøkene som utdragene er hentet i fra. Bestiller du innen fristen 15. juni får du antologier gratis tilsendt til skolen eller biblioteket i august/september.

PÅMELDINGSSKJEMA HER

Merk at du bestiller klassesett. 1 klassesett inneholder 30 antologier. Finn skulen i nedtrekkslista og fyll inn detaljer. Finner du ikke skolen i lista kan du krysse av for bibliotek og fylle inn detaljer.

BOKLISTA FOR REIN TEKST FINNER DU HER

Ta kontakt med troels@foreningenles.no dersom du har spørsmål.