Morgenseminar: «Ny sakprosa til nye lesere»

Torsdag 12. september arrangerer Foreningen !les i samarbeid med Tidsskriftet Prosa et morgenseminar om bloggermemoarer og politiske erfaringer. Seminaret finner sted på Nasjonalbiblioteket i Oslo fra klokken 09:00-11:30.

Skrevet august 7, 2019 i Bibliotek/lærer, Nyheter, Presse Legg inn kommentar

I to panelsamtaler ser vi på sakprosabøker, rettet mot jenter, som har solgt godt og fått mye omtale. Hvordan lykkes de med å rekruttere nye lesere?

Er bloggerboka vår tids memoar?
Sophie Elise Isachsen (blogger og forfatter), Erik Møller Solheim (forlagsredaktør i Cappelen Damm) og Guri Fjeldberg (litteraturkritiker) samtaler med Jørgen Moltubak (ungdomsskolelærer og forfatter).

Politisk og personlig sakprosa
Nina Méd (forlagsredaktør i Gyldendal) og Therese Tungen (forlagsredaktør i Samlaget) samtaler med Hilde Slåtto (redaktør for Faktafyk, sakprosamagasin for ungdom).

Sted: Nasjonalbiblioteket i Oslo
Tid: 09:00-11:30