Hodeløs (Velkommen til helvete 1)

Av: Kjetil Johnsen i ungdom, Uprisen, Uprisen 1 anmeldelse

Mia Maria går sammen med Red og Silje til den raserte bygården. Venninnene skal prøve å få tak i noe ulovlig stoff. Flere andre er ute i samme ærend, og fra da av er det bare mørke og en grusom jakt hvor Mia Maria også må ta et umulig valg.

Tilbake til oversikt

Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2013

En anmeldelse av “Hodeløs (Velkommen til helvete 1)

  1. Sara Moen Holst-Roness (Skole: Kila skole, 9A)

    HODELØS

    Denne boka handler om en jente med navn Mia Maria, en jente med et ikke så normalt liv. Hennes mor er død, hun har et kapell i kjelleren og er veldig vant til å se døde mennesker. Hun er heller ikke redd for noe som helst, tror hun. En dag bestemmer hun og hennes to beste venninner, Silje og Red seg for å gjøre Siljes 17-årsdag helt spesiell. De tok kontakt med en jente som heter Elisabeth og som selger dop. De skulle få kjøpe dop hos henne. De kom til en byggeplass som så veldig forlatt ut. De ble stående en stund utenfor å lurte på om de skulle tørre å gå inn eller ikke, og om det virkelig var det rette å gjøre. Til slutt bestemmer de seg for å gjøre det, så de fortsetter inn. I det de kommer opp i tredje etasje der de skulle møte Elisabeth, merker de at noe er veldig feil. Ikke lang tid etter de kom til tredje etasje starter marerittet for fullt.

    Boken er skrevet av Kjetil Johnsen, og er ganske lettlest. Boken er veldig brutal. Spenningen begynner tidlig, og varer gjennom hele boken. Jeg synes den var veldig spennende, men synes den var litt ekkel og brutal til tider. Jeg likte måten den var skrevet på, for det meste var veldig enkelt å forstå. I denne boken var det 180 sider, for min del kunne den vært litt lengre, for den endte ganske brått. Men det kommer en fortsettelse på denne boka, så det kan være at den ender bedre der. Det var veldig mange spenningstopper, så om du liker spenning kan dette være en bok for deg.

    Anbefales: Ja

Anmeld denne boka

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*