Ufo! Ufo!

Av: Tore Aurstad i ungdom, Uprisen, Uprisen 1 anmeldelse

David Hansen, er tretten. Denne høsten skjer det to skjellsettende begivenheter i livet hans. Han deltar i Kvitt-eller-dobbelt, der han ryker ut på 24 000-kroners spørsmålet, og venninnen, Karine, klassens mest populære, blir sporløst borte.

David er sykelig opptatt av fysikk. Han tenker og spekulerer rundt alskens spørsmål fra fysikkens verden. Einsteins relativitetsteori, kvantefysikk, tidsreiser og disses paradokser, kosmologi, hvorvidt det finnes et uendelig antall univers.

Tilbake til oversikt

Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2013

En anmeldelse av “Ufo! Ufo!

  1. Sol Pauline Hansen (Skole: Kila skole, 9A)

    UFO! UFO!

    Tretten år gamle David Hansen bor med sin helt vanlige familie, sin helt vanlige mor, sin helt vanlige far, og en helt vanlig katt kalt Darwin. Det eneste som ikke er helt vanlig er hans brennende interesse for verdensrommet, og alt i det. Han deltar i kvitt eller dobbelt, og har store ”problemer” med 24 000kr spørsmålet, og enda verre… hans gode venninne Karine forsvinner på mystisk vis. David begynner å lete etter henne, og blir etter hvert overbevist om at Karine er blitt kidnappet av romvesener. På ferden han legger seg ut på, må han gjennom alt mellom himmel og jord for å redde Karine.

    Denne boken er skrevet av Tore Aurstad, en forfatter med en livlig fantasi. Boken kan til tider være ganske tunglest, men den har noen gode spenningstopper, og det var en helt OK bok, med mye fakta i. UFO! UFO! Er skrevet på en måte som får deg til å lære noe for hver eneste side du leser, men jeg anbefaler bare denne boken for spesielt interesserte 14-16 åringer.

    Anbefaler jeg boken: Nei

Anmeld denne boka

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*