Spranget

Av: Heidi Sævareid i Nyheter, Uprisen, Uprisen 1 anmeldelse

Om å tørre å ta spranget bort fra et liv man ikke vil ha. Janne har en tvillingsøster som heter Anna. Begge er en del av et religiøst samfunn hvor man taler i tunger og venter på vekkelsen. Janne elsker dansen og drømmer om å kunne danse og leve uten alle tøylene og reglene. Det koster henne dyrt å ta steget bort fra alt og alle hun kjenner. For Anna blir igjen og Janne blir sviktet av gutten hun stoler på.

Tilbake til oversikt

Forlag: Omnipax
Utgivelsesår: 2013

En anmeldelse av “Spranget

 1. Birk (Skole: Fræna Ungdomsskole)

  Spranget.
  Boka heter Spranget det er den første romanen til Heidi Sævareid. Boka handler om en jente som heter Janne og hennes søster Anna. De er tvillinger og er både talentfulle.
  Men når Anna og Janne har blitt med i menigheten til Zion, blir det lettere. Her får alle være med. Og her er Peter.

  Boka var enkel og lese fordi den har avsnitt, komma, mellom rom. Det var greie bokstaver orda var enkel forstå. Språkbruken var normalt det var ikke banning det var ikke noen stygge ord .

  Boka starte fengende den hadde spenning i seg det er bra men litt senere i boka så sank det litt du mistet litt spenning hets graden i boka men ellers var de en god bok jeg kunne ikke legge fra meg boken først.

  Du har greid å skape en god roman jeg tror at det er mange som kommer til å lese den boken her. Jeg vet ikke om andre bøker hun har skrevet men denne romanen var grei å lese.

  boka handler om en jente som blir bedt ut av en gammel venn og de treffes, mer og mer. Det er en kristen bok handler om guds møter og sånn. men det hovedpunktet i boka er at hun blir med i danse gruppe og hun må ta de store Spranget.

Anmeld denne boka

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*