Gamer av Tor Arve Røssland

Av: Tor Arve Røssland i tXt-aksjonen, ungdom 1 anmeldelse

En vennegjeng blir med i et guild i pc-spillet War of Faluza. Spillet er spennende. Vennene når stadig nye nivåer. Etter hvert begynner det å skje skumle ting utenfor skjermen. Eller er det bare noe de innbiller seg? Gamer er en intens thriller.Et utdrag fra Gamer var med i tXt 15.

En anmeldelse av “Gamer av Tor Arve Røssland

 1. Sander

  Anmeldelse av gamer -sander

  Boka er skrevet av Tor Arve Røssland og er på 138 sider.
  Han har skrevet flere bøker som Svarte-Mathilda II, På rømmen og Anti-Pode.
  Denne boka handler om en gjeng med kompiser som setter seg helt inn i et nytt og det ekstremt populært spille War of Faluza.
  Alle kompisene til Ben sitter hjemme og spiller det for å stige i Level så de senere kan eventuelt kjempe om store pengepremier.
  De starter et Guild i spillet som består av vennegjengen Ben, Marius, Yngve, Lisbeth og den erfarne spilleren Will er medlem i.
  Når de begynner å slite og får litt motgang i spillet, begynner hovedpersonen Ben å merke merkelige saker også i den virkelige verden.
  Egen mening
  Jeg synes boka var veldig spennende fordi de får utfordrende oppgaver, og de får til slutt spille om pengepremier, og det begynner å skje ting utenfor spillet også. Jeg likte at det var korte kapitler og korte setninger.
  Denne boken trur jeg passer best for alle de som er interessert i data og gaming fordi de bruker mye gaming-ord, og det handler for det meste om det nye spillet War of Faluza.
  Jeg synes det er veldig lett å henge med i det som skjer i boka fordi det er korte sider og korte setninger, og de bruker lette ord.

Anmeld denne boka

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*