Farlig stille

Av: Åshild Moldskred i ungdom, Uprisen, Uprisen 1 anmeldelse

Runa rømmer fra Galehuset. Hun er skremt av den hun er i ferd med å bli der inne. Hun vet også at Åge er den beste medisinen mot ondskapen som presser på, men tør han møte henne alene?

I et håp om å få hjelp til å takle det mørke i seg, forsøker Runa å finne en kvinne med samme øyne som seg selv.  Det skal hun komme til å angre bittert på.

Oppfølger til romanen med handling fra bloddrikkermiljøet på Oslos vestkant.

Tilbake til oversikt

Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2013

En anmeldelse av “Farlig stille

  1. Sander F. Kulseng (Skole: Kila skole, 9A)

    Farlig stille

    Runa rømmer fra Galehuset. Hun må komme ut før hun blir gal. Bestekompisen Åge er den eneste medisinen mot ondskap. Hennes gule øyne, de splittede pupillene og kreftene hun får når hun er sint gjør henne til et menneske utenom det vanlige. Den første hun møter på er Raymond, en som mobber Åge, som får seg en real omgang av Runa. Hun har lite klær på seg og det er en kald vinterkveld. Hun får søke ly i sommerhuset til Jens, en i klassen som gir henne mat og skjult. Mørketid og nattpolitiet fra bloddrikkermiljøet vil veldig gjerne ha tak i Runa, og Åge blir stadig avhørt og kommer på uoffisielle møter med bloddrikkerne. En lekkasje i venneflokken til Runa sier til en veldig farlig dame hvor Runa har gjemt seg. Runa forsvinner. Åge og Jørgen prøver og finne Runa og havner i livsfare.

    Boka «Farlig stille» er oppfølgeren til Mørketid med handling fra bloddrikkermiljøet på Hovseter. Bloddrikkere i en vanlig verden, blant folk, og de er flere enn man skulle tro. Forfatteren er Åshild Moldskred, som skriver veldig virkelig og jeg lever meg veldig lett inn i boken. En 249 siders spenningsbok som er vanskelig å legge fra seg.

    Anbefales: JA!

Anmeld denne boka

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*