Den einaste som veit (Bebe 3)

Av: Bente Bratlund i Nyheter, Uprisen, Uprisen 1 anmeldelse

Bebe har fått vite kva som er skjedd med Sara. Men ho er den einaste, og ho har lova å ikkje seie det til nokon. Kva kan ho gjera? Faens lovnad.

«Bebe» har grepe lesarane og hausta skryt frå erfarne bibliotekarar.

Serien kan lesast av alle, og er tilpassa jenter med lesevanskar.  Bente Bratlund har gjennom forfattarskapen sin utvikla ei særskild innsikt i kva nett denne lesegruppa treng. Ho er uhyre dyktig til å gje lesaren dei strukturelle byggjesteinane som er naudsynte, og samstundes fange interessa og halde på ho.

Tilbake til oversikt

Forlag: mangschou
Utgivelsesår: 2013

En anmeldelse av “Den einaste som veit (Bebe 3)

  1. Seline Hansen (Skole: Kråkerøy ungdomsskole)

    En jente som heter Bebe som har en venn som heter Sara. Sara har blitt voldtatt og Bebe vil prøve å hjelpe henne, men vet ikke helt hvordan. Bebe er frustrert og vet ikke helt om Sara er gravid eller ikke. Ved siden av alt dette er det en gutt hun liker. Han heter Tommy. Boka går for det meste ut på at Bebe prøver å hjelpe Sara gjennom voldtekten siden hun er den eneste som vet om det, og at Bebe prøver å få et forhold med Tommy.
    Jeg syntes boka var helt ok å lese. Den er veldig lettlest, så den passer greit til vår aldersgruppe og om du ikke er så veldig glad i å lese så lange bøker. Boka var ikke veldig detaljert men det kom tydelig fram hva som skjedde til en hver tid. Boka var ikke veldig dramatisk, men ikke kjedelig heller.
    Man kan bli voldtatt og hvis det skjer er det utrolig viktig at du sier det til noen og ikke holder det inni deg. Du kan få problemer i ettertid om du ikke sier noe.
    Jeg vil anbefale boka til 8.- 9. trinn.

Anmeld denne boka

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*