Nordisk Mestermøte i poesislam

Banknatta under Norsk Litteraturfestival på Lillehammer fikk en formidabel åpning da Nordiske mestere i poesislam fra Norge, Sverige og Danmark møttes i festsalen i Banken. Arrangementet var støttet av Nordiska ministerrådet.

Les mer

Nordisk mesterskap i Poesislam 2017

Torsdag 1. juni ble Nordisk mesterskap i poesislam avholdt under Norsk Litteraturfestival på Lillehammer. Det var norske Evelyn Rasmussen Osazuwa som gikk av med seieren. Arrangementet var et samarbeid mellom Norsk Litteraturfestival og Foreningen !les og støttet av Nordiska ministerrådet. Se filmer fra arrangementet.

Les mer

Historisk begivenhet på Lillehammer!

Torsdag 1. juni skrives det historie på Lillehammer. Da arrangerer Foreningen !les og Norsk Litteraturfestival nordisk mesterskap i poesislam for første gang i Norge. Og publikum avgjør hvem som skal vinne.

Les mer

Jubileumsshow: Ti år med poesislam

Norgesmesterskapet i poesislam har blitt arrangert av Foreningen !les i samarbeid med lokale aktører siden 2005. Tiårsjubileet feires i kveld i Holbøsalen i Kulturhuset Banken under Litteraturfestivalen på Lillehammer. Samtlige tidligere vinnere blir å se og høre fra scenen. Her blir det garantert god stemning!

Les mer

Slamfestival i Oslo

NM i poesislam er ti år. Nordic Black Theatre, Slam!kollektivet og Foreningen !les inviterer slamfestival i Oslo fra 26. til 28. mars. Rutinerte og urutinerte slammere fra inn- og utland deltar. Er du nysgjerrig på hva slam er for noe? Kjenner du på et behov for å uttrykke deg? Da bør du benytte sjansen nå.

Les mer