Jubileumsshow: Ti år med poesislam

Norgesmesterskapet i poesislam har blitt arrangert av Foreningen !les i samarbeid med lokale aktører siden 2005. Tiårsjubileet feires i kveld i Holbøsalen i Kulturhuset Banken under Litteraturfestivalen på Lillehammer. Samtlige tidligere vinnere blir å se og høre fra scenen. Her blir det garantert god stemning!

Les mer

Slamfestival i Oslo

NM i poesislam er ti år. Nordic Black Theatre, Slam!kollektivet og Foreningen !les inviterer slamfestival i Oslo fra 26. til 28. mars. Rutinerte og urutinerte slammere fra inn- og utland deltar. Er du nysgjerrig på hva slam er for noe? Kjenner du på et behov for å uttrykke deg? Da bør du benytte sjansen nå.

Les mer

Hjelp oss i gang med strømming

Foreningen !les er i startgropa med strømming og har planer om å debutere under NM-finalen i poesislam på Caféteatret i Oslo fredag 28. november kl 19.00. Vi trenger minst 100 abonnenter for å kunne starte.

Les mer

Ny Norgesmester i poesislam skal kåres

Finalen i Norgesmesterskapet i poesislam arrangeres på Caféteatret i Oslo fredag 28. november. Finalistene har gjennom året kvalifisert seg til NM-finalen i hovedstaden via lokale delfinaler på Lillehammer, i Gvarv, Tromsø, Oslo og Trondheim.

Les mer

Finale i NM i poesislam

Fredag 28. november er det klart for årets høydepunkt. Da arrangeres nemlig finalen Norgesmesterskapet i poesislam på Caféteatret.

Les mer

Epler, poesi og et raust helvete!

28. november er det finale i NM i poesislam i Oslo. Før det har deltakere fra hele landet vært gjennom tøffe kvalifiseringsrunder. Torsdag 15. august var det delfinale i Gvarv.

Les mer

NM i poesislam: Taro til finalen

Første delfinale i NM i poesislam ble arrangert sist fredag under Litteraturfestivalen på Lillehammer. Fjorårets norgesmester, Taro Vestøl Cooper, gikk helt til topps.

Les mer