Påmeldingsskjema Bokslukerprisen 2022/23

For 5., 6. og 7. trinn!

Bokslukerprisen er en gratis og nasjonal leselystpris fra Foreningen !les som ble startet i 2014. Prosjektet er støttet av Utdanningsdirektoratet med flere.

Vi har nå åpnet for påmelding for skoleåret 2022/23 for klasser på 5., 6. og 7. trinn.

Påmeldte klasser mottar en gratis antologi til hver elev (30 stk. per klassesett) med 10 utdrag fra nye norske bøker for aldersgruppen, tilgang til nettsiden med lydfiler, konkurranser og en lærerveiledning med undervisningsopplegg som er i tråd med Fagfornyelsen.

Finn skolen i nedtrekkslista under og fyll inn detaljer. Merk at du bestiller klassesett og ikke antall antologier. Ett klassesett inneholder 30 bøker. Skolen vil motta materiellet til skolestart i august.

Påmeldingsfristen var 17. juni, men det er fortsatt noen ledige plasser.

NB: Hvis du ikke mottar en bekreftelse på påmeldingen, se om den har havnet i søppelpostmappen eller ta kontakt med oss.

Spørsmål?
Ta kontakt med sigrun@foreningenles.no

• Bestilling skole

Hvis du bestiller på vegne av din skole
  • Bestilling bibliotek

Hvis du bestiller på vegne av et bibliotek
Velg skole
Du vil motta en bekreftelse på denne e-post adressen.
Velg antall
ETT KLASSESETT INNEHOLDER 30 EKS AV BOKSLUKERPRISEN-ANTOLOGIEN, EN LÆRERVEILEDNING, TI PLAKATER OG EN OVERRASKELSE TIL ELEVENE.
Andre felter
Hvis du melder på flere lærere ved din skole, ber vi deg fylle inn e-postadressene til de andre som skal være med på aksjonen slik at alle får tilsendt brukerinnlogging til klassens side.
Ja, jeg bekrefter at jeg vil evaluere prosjektet gjennom å svare på spørreundersøkelsen/e.
Du vil motta en bekreftelse på e-post adressen over.