Påmeldingsskjema Bokslukerprisen 2021/22

For 5., 6. og 7. trinn!

Bokslukerprisen er en gratis og nasjonal leselystpris fra Foreningen !les som ble startet i 2014. Prosjektet er støttet av Utdanningsdirektoratet med flere.

For skoleåret 2021/22 kan klasser på 5., 6. og 7. trinn delta.

Påmeldte klasser mottar en gratis antologi til hver elev (30 stk. per klassesett) med 10 utdrag fra nye norske bøker for aldersgruppen, en plakat til hvert utdrag, en overraskelse til elevene, tilgang til nettsiden med lydfiler, konkurranser og en lærerveiledning med undervisningsopplegg som er i tråd med Fagfornyelsen.

Deltakelse forutsetter at klassen leser og stemmer over alle utdragene i løpet av uke 35-45 og formidler resultatet til Foreningen !les.

Påmeldingsfrist er 15. juni 2021.

Finn skolen i nedtrekkslista. Finner du ikke skolens navn i nedtrekkslista, velg «Bestilling bibliotek/andre» og fyll inn detaljer.

Vi ber dessuten lærere som skal delta på prosjektet om å opprette en bruker her.
Brukeren gir adgang til Klassens side der klassen skal avgi sine stemmer på tekstene

• Bestilling skole

Hvis du bestiller på vegne av din skole
  • Bestilling bibliotek

Hvis du bestiller på vegne av et bibliotek
Velg skole
Du vil motta en bekreftelse på denne e-post adressen.
Velg antall
ETT KLASSESETT INNEHOLDER 30 EKS AV BOKSLUKERPRISEN-ANTOLOGIEN, EN LÆRERVEILEDNING, TI PLAKATER OG EN OVERRASKELSE TIL ELEVENE.
Andre felter
Hvis du melder på flere lærere ved din skole, ber vi deg fylle inn e-postadressene til de andre som skal være med på aksjonen slik at alle får tilsendt brukerinnlogging til klassens side.
Ja, jeg bekrefter at jeg vil evaluere prosjektet gjennom å svare på spørreundersøkelsen/e.
Du vil motta en bekreftelse på e-post adressen over.