Påmeldingsskjema Bokslukerprisen 2019/20

Bokslukerprisen – for 6. trinn!

PROSJEKTET ER DESSVERRE FULLT.
HELE OPPLAGET PÅ 45 000 ANTOLOGIER ER BESTILT, OG VI HAR IKKE MER MATERIELL Å SENDE UT.
KLASSER SOM HAR LYST TIL Å DELTA DIGITALT ER VELKOMNE TIL DET OG OPPFORDRES TIL Å GÅ TIL BOKSLUKERPRISEN.NO FOR Å REGISTRERE EN BRUKER TIL KLASSEN.

Bokslukerprisen er en gratis og nasjonal leselystpris fra Foreningen !les.
Tilbudet retter seg mot klasser som er 6. trinn høsten 2019.
(Vi har dessverre færre midler til prosjektet i år enn i fjor, så tilbudet gjelder derfor bare høstens 6. trinn.)

Ved påmelding får klassen en gratis antologi (30 stk. per klassesett) med ti utdrag fra nye norske bøker for aldersgruppen, en plakat til hvert utdrag og en overraskelse til elevene.

Deltakelse forutsetter at klassen leser og stemmer over alle utdragene i løpet av uke 35-45.
Dessuten må klassen formidle resultatet til Foreningen !les.

Det er et mindre antall klassesett igjen, og vi oppfordrer alle som har lyst til å delta, til å melde seg på så fort som mulig.
Plassene fordeles nemlig etter førstemann til mølla-prinsippet, og det har blitt fullt de fem siste årene.

Materiell vil bli sendt ut til skolestart.

v