Påmeldingsskjema Bokslukerprisen 2019/20

Bokslukerprisen – for 6. trinn!

Bokslukerprisen er en gratis og nasjonal leselystpris fra Foreningen !les.
Tilbudet retter seg mot klasser som er 6. trinn høsten 2019.
(Vi har dessverre færre midler til prosjektet i år enn i fjor, så tilbudet gjelder derfor bare høstens 6. trinn.)

Ved påmelding får klassen en gratis antologi (30 stk. per klassesett) med ti utdrag fra nye norske bøker for aldersgruppen, en plakat til hvert utdrag og en overraskelse til elevene.

Deltakelse forutsetter at klassen leser og stemmer over alle utdragene i løpet av uke 35-45.
Dessuten må klassen formidle resultatet til Foreningen !les.

Påmeldingsfristen er 13. juni.
Vi oppfordrer imidlertid alle til å melde seg på så fort som mulig.
Plassene fordeles nemlig etter førstemann til mølla-prinsippet, og det har blitt fullt de fem siste årene.

Materiell vil bli sendt ut til skolestart.

v

• Bestilling skole

Hvis du bestiller på vegne av din skole
  • Bestilling bibliotek

Hvis du bestiller på vegne av et bibliotek
Velg skole
Du vil motta en bekreftelse på denne e-post adressen.
Velg antall
ETT KLASSESETT INNEHOLDER 30 EKS AV BOKSLUKERPRISEN-ANTOLOGIEN, EN LÆRERVEILEDNING, TI PLAKATER OG EN OVERRASKELSE TIL ELEVENE.
Andre felter
Hvis du melder på flere lærere ved din skole fyller du inn e-postadressene til de andre som skal være med på aksjonen slik at alle får tilsendt brukerinnlogging til klassens side.
Ja, jeg bekrefter at jeg vil evaluere prosjektet gjennom å svare på spørreundersøkelsen/e.
Du vil motta en bekreftelse på e-post adressen over.