Påmelding til Faktafyk 2022

Faktafyk er et sakprosamagasin for ungdomsskolen med bokutdrag, intervjuer og nyskrevne artikler. Vi har nå åpnet for påmelding til Faktafyk 2022.

Finn skolen i nedtrekkslista. Finner du ikke skolens navn, velg Bestilling bibliotek/andre og fyll inn detaljer.

Ta kontakt med hilde@foreningenles.no dersom du lurer på noe eller ønsker færre eksemplar enn ett klassesett.

NB! Vi har fortsatt et lite restopplag igjen av Faktafyk 2021. Ta kontakt med ole@foreningenles.no dersom du ønsker å bestille det også.

Bestill gratis klassesett av sakprosamagasinet Faktafyk 2022 her:

• Bestilling skole

Hvis du bestiller på vegne av din skole
  • Bestilling bibliotek

Hvis du bestiller på vegne av et bibliotek
Velg skole
Du vil motta en bekreftelse på denne e-post adressen.
Velg antall
Faktafyk-klassesettene er gratis og inneholder 30 stk magasiner og en lærerveiledning. Faktafyk ønsker å skape leseglede ved å presentere nyskrevne fakta- og dokumentartekster og utdrag fra aktuelle sakprosabøker for ungdom.
Ja, jeg bekrefter at jeg vil evaluere prosjektet gjennom å svare på spørreundersøkelsen/e.
Du vil motta en bekreftelse på e-post adressen over.