Påmeldingsskjema Bokslukerprisen 2018/19

Bokslukerprisen – nå for både 5. og 6. trinn!

Bokslukerprisen er en gratis og nasjonal leselystpris fra Foreningen !les.
Tilbudet retter seg mot klasser som er 5. trinn eller 6. trinn høsten 2018.

Ved påmelding får klassen en gratis antologi (30 stk. per klassesett) med 10 utdrag fra nye norske bøker for aldersgruppen, en plakat til hvert utdrag og en overraskelse til elevene.

Deltakelse forutsetter at klassen leser og stemmer over alle utdragene i løpet av uke 35-45 og formidler resultatet til Foreningen !les.

Vi gjør oppmerksom på at det har blitt fullt de fire siste årene og oppfordrer derfor alle til å melde seg på så fort som mulig.
Resterende plasser fordeles etter førstemann til mølla-prinsippet.

Materiell vil bli sendt ut til skolestart.

v

• Bestilling skole

Hvis du bestiller på vegne av din skole
  • Bestilling bibliotek

Hvis du bestiller på vegne av et bibliotek
Velg skole
Du vil motta en bekreftelse på denne e-post adressen.
Velg antall
ETT KLASSESETT INNEHOLDER 30 EKS AV BOKSLUKERPRISEN-ANTOLOGIEN, EN LÆRERVEILEDNING, TI PLAKATER OG EN OVERRASKELSE TIL ELEVENE.
Andre felter
Hvis du melder på flere lærere ved din skole fyller du inn e-postadressene til de andre som skal være med på aksjonen slik at alle får tilsendt brukerinnlogging til klassens side.
Kryss av hvis det skal brukes i 5. klasse
Kryss av hvis det skal brukes i 6. klasse
Ja, jeg bekrefter at jeg vil evaluere prosjektet gjennom å svare på spørreundersøkelsen/e.
Du vil motta en bekreftelse på e-post adressen over.