Formidlingskurs

"Beste og viktigste kurs siste to år!"
(Deltaker i Akershus, jan. 13)

Formidling: Her fra formidlingskurset i Førde høsten 2012.

Foreningen !les arrangerte i 2012 og 2013 formidlingskurs i samarbeid med Nasjonalbiblioteket og fylkesbibliotekene. 16 fylker har deltatt.

Kursinnholdet var et praktisk formidlingsverksted av forteller og bibliotekar, Marit Hallén. Foreningen !les holdt foredrag om lesing og litteratur, og informerte om formidling på nye arenaer, deriblant arbeidsplasser og idrettsarenaer. I tillegg ble det under hvert kurs informert om ulike lokale prosjekter.

På disse sidene kan du lese om kursene og diverse aktiviteter. Vi har også laget et hefte om formidling som tar for seg deler av kursinnholdet, men også nye innspill til hvordan formidlingsrollen kan utvikles. Ta kontakt med ole@foreningenles.no dersom du ønsker dette heftet tilsendt.

Sagt om kurset:
«Kjempebra kurs. Spesielt Marit Hallen var flink og inspirerende”
”Veldig bra å få konkrete, praktiske råd til formidling.”
«Ikke så skummelt likevel!»