Glad i å skrive? Sjekk ut ungTEKSTakershus!

I 2016/17 gjennomførte Akershus Teater ungTEKSTakershus som et pilotprosjekt. Det resulterte blant annet i bokutgivelse og forestilling der profesjonelle skuespillere framførte skuespill skrevet av unge dramatikere. Nå er prosjektet tilbake som et fast tilbud.

Skrevet september 19, 2017 i Bibliotek/lærer, Formidling, Lærer ungdomsskolen, Lærer videregående, Nyheter Legg inn kommentar

Teaterregissør Øystein Ulsberg Brager leder prosjektet, og han kan fortelle at Akershus Teater har opprettet en fast skrivegruppe som møtes annenhver uke på teatret.

– Fra og med 5. oktober møtes skrivegruppa annenhver torsdag kveld i våre lokaler på Lillestrøm Kultursenter. Akkurat nå leter vi etter deltakere, og håper skriveglade sjeler fra hele fylket melder seg på, sier Brager.

Men hva med de som bor for langt unna til å kunne delta?

– Vi tilbyr også dramaturghjelp til de som vil ha tilbakemelding på tekstene sine. Alle som liker å skrive kan benytte seg av dette tilbudet, om de er fra Akershus eller fra et helt annet sted.

Prosjektet er rettet mot unge dramatikere mellom 15 og 25, og er helt gratis. Teatret tilbyr også kontorplass til unge dramatikere som har litt mer erfaring, og som kanskje har bikka 25.

– Tilbudet vårt skal nå alt fra de med null erfaring, men som har interessen,til de som har bygget seg opp litt erfaring allerede, og som snuser på en profesjonell karriere innen teatret. Vi gleder oss til å sette i gang!

Facebook: @ungtekst
Instagram: @ungtekstakershus #ungtekstakershus
Hjemmeside

Kontaktperson:
Øystein Ulsberg Brager
Prosjektleder for uTa ved Akershus Teater
oubrager@akershusteater.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *