Apefjes

Av: Tor Erling Naas i Uprisen 4 anmeldelser

Martin og moren er stadig på flyttefot. Han rotløs i forhold til venner, skole og fritid. Apefjes er en sjangerblanding mellom roman og tegneserie. Det er en spenningsfortelling som tar deg inn i Martins innerste tanker og høyt over byens skyskrapere.

Forlag: Cappelen Damm

4 anmeldelser av “Apefjes

 1. marie

  APEFJES

  Boka Apefjes handler om en 13 år gammel gutt som heter Martin. Han bor sammen med moren sin, og de er ofte på flyttefot. Martin lever et hemmelig liv om natten, som han ikke helt klarer å kontrollere. Han har også funnet en minidisk som har opptak av farens død, og etter at moren forteller hva som har skjedd prøver han og finne ut sannheten.

  Jeg likte boka veldig godt, fordi det var blanding av tegneserie og tekst. Det gjorde at boka ble mere spennende og man fikk lyst till å lese mere. Boka er lettlest og man får en pause fra teksten når det er tegneserie. Boka passer for ungdom fra 13 år og oppover. Jeg synes det er dumt at det ikke er en slutt på boka.

  Av Stian

 2. marie

  Apefjes

  Boka handler om en gutt som heter Martin og han vet egentlig veldig lite om sitt eget liv pga moren har holdt mye hemmelig for han. Faren hans ble drept av en ape i afrika da de bodde der. Martin flytter veldig ofte og bor med moren sin.

  Boka er helt greit hvis du vil ha en bok å lese bare for å ha en å lese. Og jeg likte ikke at man må lese en bok til for å finne ut resten.

  Av Innebandy4life

 3. marie

  APEFJES

  Boken handler om moren og Martin, som flytter hele tiden.
  Martin er en gutt som sliter veldig med å få seg venner, og kommer ofte opp i trøbbel. Om natten er Martin alltid ute og tagger rundt på bygninger. Martin vet ikke hvorfor og klarer ikke å kontrollere det.
  Martin er veldig nysgjerrig på ting og begynner å lete etter spor om faren sin etter at en hørte et mystisk spor på minidisken, han hadde funnet i noen støvete esker.

  Jeg syntes boka var veldig bra siden det ble brukt både tegneserie og tekst. Boka var veldig spennende som gjorde at det var vanskelig å legge den fra meg. Det var veldig mye ungdomsspråk i boka. Jeg synes boka passer for ungdommer som liker å lese tegneserier og liker å ha litt spenning i boka..

  Av Stian 97

 4. marie

  APEFJES

  Apefjes handler om Martin og moren som flytter fra sted til sted, han har problemer med å få seg venner på skolen, og lever et hemmelig liv om natten som tagger. Martin vet ingenting om sin barndom, helt til den dagen han finner et båndopptak fra faren som hadde ligget i noen esker og bare støvet bort. En natt sovner han mens han hører på båndet, og et ukjent spor spilles av –

  Jeg syntes at boka var bra, brukte faktisk bare to timer på å lese den. Den var skrevet på ungdomsspråk, og jeg syns boka passer for de over 13 og oppover.

  Av Steffen 96

Anmeld denne boka

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*