Påmeldingsskjema Bokslukerprisen 2017/18

Bokslukerprisen er en gratis og nasjonal leselystpris for 6. trinn fra Foreningen !les. Elevene får en gratis antologi med 10 utdrag fra nye norske bøker for aldersgruppen og skal stemme frem sine favoritter.

Deltakelse forutsetter at klassen leser og stemmer over alle utdragene og formidler resultatet til Foreningen !les innen uke 45.

Påmeldingen foregår etter førstemann til mølla-prinsippet, og det er plass til 1000 klasser.
Vi gjør oppmerksom på at det har blitt fullt de tre siste årene og oppfordrer derfor alle til å melde seg på så fort som mulig og før fristen 16. juni.

Materiell vil bli sendt ut til skolestart.

v

• Bestilling skole

Hvis du bestiller på vegne av din skole
  • Bestilling bibliotek

Hvis du bestiller på vegne av et bibliotek
Velg skole
Du vil motta en bekreftelse på denne e-post adressen.
Velg antall
BOKSLUKERPRISEN FOR 6.- KLASSE Velg hvor mange eksemplarer totalt du og elevene dine trenger av antologien.
BOKSLUKERPRISEN FOR 6.- KLASSE Felles materiell for klassen: En lærerveiledning, ti plakater og en overraskelse til elevene
Andre felter
Hvis du melder på flere lærere ved din skole fyller du inn e-postadressene til de andre som skal være med på aksjonen slik at alle får tilsendt brukerinnlogging til klassens side.
Ja, jeg bekrefter at jeg vil evaluere prosjektet gjennom å svare på spørreundersøkelsen/e.
Du vil motta en bekreftelse på e-post adressen over.