Boktips fra Foreningen !les

Hvilke bøker skal du pakke i fjellsekken eller storbykofferten i år? Her kommer noen tips fra oss i Foreningen !les. God påske!

Les mer

«Tung tids tale» blir teater

Olaug Nilssen fekk Brageprisen og vart nominert til Ungdommens kritikarpris for romanen «Tung tids tale». No blir den kritikarroste boka satt opp som teater i regi av Riksteatret saman med Det Norske Teatret og Kilden Teater.

Les mer

Kommentar: En bok for alle

Onsdag 14. mars ble Demian Vitanza tildelt Ungdommens kritikerpris for romanen «Dette livet eller det neste». Syv juryklasser i videregående skole har stått bak kåringen, og aldri har juryklassene vært mer samstemt i valg av vinnerbok. Dette er en bok som treffer dypt og bredt.

Les mer

Demian Vitanza vant Ungdommens kritikerpris 2018

Demian Vitanza ble onsdag 14. mars tildelt Ungdommens kritikerpris 2018 for romanen Dette livet eller det neste. Prisen er i regi av Foreningen !les og ble delt ut på Sentralen i Oslo med juryklasser og forfattere til stede i salen.

Les mer

Studier: !les under lupen

Flere studenter har undersøkt nærmere hva våre aksjoner inneholder og hvordan de fungerer i møte med leserne. Her kan du se en foreløpig oversikt.

Les mer